Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd!! Of het nu jullie eerste kindje, een tweede of een derde is, een geboorte is en blijft altijd spannend en gaat in een roes voorbij. Hoe mooi is het dan dat er een fotograaf aanwezig is om alle mooie momenten vast te leggen op een smaakvolle manier. 

 

Als jullie contact met mij opnemen voor geboortefotografie spreken we uiteraard eerst jullie wensen door, waar wil je graag bevallen, wat wil je wel en niet op de foto. Het is belangrijk dat we een klik hebben, ik zal natuurlijk wel bij één van de meest intieme gebeurtenissen van jullie leven aanwezig zijn. 

Om zeker te weten dat ik bij de geboorte aanwezig zal zijn neem ik maximaal 1 geboorte per maand aan. Het is dus raadzaam om op tijd (uiterlijk 20 weken zwangerschap) te boeken. Om de boeking in mijn agenda vast te kunnen leggen vraag ik een aanbetaling van €100. Na het ontvangen van deze aanbetaling is jullie plek gereserveerd.

 

Vanaf 38 weken zwangerschap sta ik 4 weken lang 24 uur per dag paraat om naar jullie bevalling te kunnen. Zodra de weeën begonnen zijn nemen jullie even contact met mij op en ik zorg dat ik rond de 6cm ontsluiting aanwezig ben. (bij een 2e of 3e kindje zal ik wat eerder aanwezig zijn omdat die bevallingen doorgaans sneller gaan)

Ik fotografeer de mooie momentjes tussen jou en je partner, de voorbereidingen, het eerste pakje wat al klaar ligt en ga zo maar door. Als de bevalling wat langer duurt trek ik mij tussentijds ook wel even terug, het is immers jullie moment en ik probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Vanaf 9 cm blijf ik bij jullie en zal ik alle momenten vastleggen, jouw partner die je steunt, de eerste blikken naar de baby, het meten, het wegen, het aankleden. 

 

Mochten er complicaties optreden volg ik jullie naar het ziekenhuis, in de verloskamers mag er sowieso gefotografeerd worden. Op de OK is het per ziekenhuis en arts verschillend of ik mee zal mogen. 

 

Na de geboorte ontvangen jullie van mij de factuur voor het restbedrag, deze dient binnen 14 dagen betaald te worden. Na het ontvangen van de betaling ga ik de foto's nabewerken en ontvangen jullie alle foto's binnen 14 dagen via WeTransfer. Vanwege het licht en het eventuele bloed zijn de foto's van een geboortereportage altijd in zwart-wit. 

Geboortereportage

- Fotograaf vanaf 38 weken stand-by

- Fotografie van 6cm ontsluiting tot 1 uur na de bevalling

- Alle foto's ontvangen jullie in groot formaat

- Reiskosten binnen een straal van 20km (daarbuiten €0,50 per kilometer

- GRATIS album 15x20 met 24 pagina's

 

€799

Geplande keizersnede

- Fotografie van 1 uur voor tot 1 uur na de keizersnede

- Indien mogelijk fotografie op de OK

- Alle foto's ontvangen jullie in groot formaat

- Reiskosten binnen een straal van 20km (daarbuiten €0,50 per kilometer)

- GRATIS album 15x20 met 24 pagina's

 

€599


Overleg, indien je een geplande keizersnede krijgt, even met het ziekenhuis of ik als fotograaf mee de OK op mag. Uiteraard worden artsen en medisch personeel niet herkenbaar op de foto gezet. 

Contact/Postadres

Liselot Kamphuis Fotografie

 

De Roerdomp 49

7609WB Almelo

Tel: 06 41 318 023

info@liselotkamphuis.nl

Adres Studio

Gerard Doustraat 15

7606 GA Almelo

 

De studio bevind zich in het gebouw achter het woonhuis