Wil jij graag een newbornshoot, maar hou je niet van het geposeerde van de studioshoots? Dan is een lifestyle newbornshoot wellicht wat voor jou!

 

Ik kom graag bij jullie aan huis om jullie nieuwe gezin vast te leggen tijdens jullie dagelijkse bezigheden. Bijvoorbeeld de voeding, het genieten en knuffelen met de kleine spruit, in het ledikantje, op het grote bed van papa en mama, met de broertjes en zusjes en natuurlijk het badje niet te vergeten als jullie dat mooi vinden.

 

Als je een fotoshoot boekt (aan te raden rond de 20 weken zwangerschap) hou ik tijd vrij rondom jouw uitgerekende datum. Als je bevallen bent neem je zo snel mogelijk even contact op en plannen we de definitieve datum in. Het mooist is dit ergens tussen de 5 en 20 dagen. Na de 20 dagen kan je al bijna niet meer spreken van een echte newbornbaby.

 

Op de dag zelf is het fijn als jullie rekening houden met de kleding, stem deze wat op elkaar af, gebruik rustige kleuren en blijf weg van hele drukke prints. Denk ook aan het beddengoed, wit of in ieder geval licht beddengoed staat altijd mooi fris op de foto's.

Verder is het handig om er voor te zorgen dat het in het gehele huis lekker warm is, ik fotografeer je baby graag in een omslagdoek of een mooi pakje zonder sokjes. Een eenvoudige romper met lange mouw staat ook altijd erg mooi!

 

Na de fotoshoot ontvang je van mij een link naar een beveiligde galerij waar je jouw foto's uit kunt kiezen. Als ik deze selectie ontvangen heb stuur ik de factuur. Zodra de betaling ontvangen is ga ik bezig met het nabewerken van de foto's en ontvang je ze zo snel mogelijk ( meestal binnen 2 dagen, maar uiterlijk na 14 dagen) via WeTransfer. 

Je ontvangt alle foto's digitaal op groot formaat, hier kan je zelf alles mee doen wat je wilt. Je zit zo niet vast aan dure nabestellingen.

 

 

Newborn Lifestyle BASIC

- Ongeveer 1 uur fotografie bij jullie in huis

- Foto's met de ouders

- Foto's met broertjes en zusjes

- Reiskosten binnen een straal van 15km rond 7606ES

  (daarbuiten €0.50 per kilometer)

- 5 prachtige professioneel nabewerkte foto's op groot formaat

- Extra foto's zijn bij te bestellen voor €10 per stuk

 

€199


Newborn lifestyle PLUS

- Ongeveer 2 uur fotografie bij jullie in huis

- Foto's tijdens de voeding, badje e.d.

- Foto's met de ouders, samen en apart

- Foto's met de broertjes en/of zusjes

- Reiskosten binnen een straal van 40km rond 7606ES

  (daarbuiten €0,50 per kilometer)

- 15 prachtige professioneel nabewerkte foto's op groot formaat

- GRATIS fotoalbum met de uitgekozen foto's

- Extra foto's zijn bij te bestellen voor €10 per stuk

 

€329


Wil je graag meer foto's uitkiezen dan er in je gekozen pakket zitten? Geen probleem! Extra digitale bestanden kosten €10 per foto. Deze zijn natuurlijk ook professioneel nabewerkt en je ontvangt ze in hoge resolutie.

AANBIEDING: Kies 10 extra bestanden uit en betaal hiervoor slechts €80 ipv €100!!

Op alle fotoshoots aangeboden door Liselot Kamphuis fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Contact/Postadres

Liselot Kamphuis Fotografie

Acaciaplein 3

7606ES Almelo

Tel: 06 41 318 023

info@liselotkamphuis.nl

Bezoekadres

Gerard Doustraat 15

7606 GA Almelo

 

De studio bevind zich in het gebouw achter het woonhuis