Jullie gaan trouwen!!! Van harte gefeliciteerd! 

Van nu tot aan de bruiloft is er ineens heel veel te regelen en uit te zoeken, daarom hou ik het makkelijk en werk ik met een basispakket wat desgewenst uitgebreid kan worden. 

 

 

Trouwen doe je doorgaans maar één keer in je leven en met een goede fotograaf hou je hier voor altijd een mooie tastbare herinnering aan over. 

Ik volg jullie gedurende de dag en zorg voor niet geposeerde, spontane beelden. Ik leef voor het vangen van mooie momentjes en emoties! Tijdens de officiële fotoreportage zal ik wat meer sturen zodat jullie op je allermooist op de foto komen. 

 

Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit kan bij jullie thuis (binnen 30km vanaf Almelo), ergens halverwege of via Skype. Het belangrijk dat ik jullie beter leer kennen, bijvoorbeeld een bijzondere band met een familielid of dat je man altijd gekke sokken draagt. En natuurlijk mogen jullie alle vragen stellen die jullie maar willen.

Ook bespreken we hier jullie wensen en nemen we ook de planning van de dag door; willen jullie graag fotografie bij het klaarmaken, van de first-look, de reportage voor of na de ceremonie en ga zo maar door. 

 

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte voor jullie met alle wensen er in. Als jullie akkoord gaan wordt de datum definitief vastgelegd na het ontvangen van de aanbetaling van 50%, het restant wordt in de week voorafgaand aan de bruiloft betaald. 

 

Binnen enkele dagen na de bruiloft stuur ik jullie een voorproefje in een online galerij. Deze foto's kan je delen op social media. De rest van de foto's lever ik digitaal op een houten USB-stick aan (binnen 6 weken) en jullie ontvangen een prachtig minialbum als herinnering aan deze mooie dag. 


 

Mijn basispakket is inclusief:

 

- Vrijblijvend kennismakings gesprek

- Mijn voorbereidingstijd en nabewerkingsuren

- Mijn creativiteit en fotografieskills

- Reiskosten binnen 50km (daarbuiten €0,50 per km)

- 6 uur fotografie

-Een sneakpeak galerij binnen 48 uur

-Minimaal 200 unieke foto's in zowel kleur als zwart wit op een luxe houten USB stick

- Album 15x20 met daarin 40 foto's

 

Prijs €1199

 

Het basispakket is uit te breiden met extra uren, dit kost €119 per uur

Ook kan je het basispakket upgraden met een luxe en groot fotoalbum, vraag tijdens ons kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden! 

 

 

 


Contact/Postadres

Liselot Kamphuis Fotografie

 

De Roerdomp 49

7609WB Almelo

Tel: 06 41 318 023

info@liselotkamphuis.nl

Adres Studio

Gerard Doustraat 15

7606 GA Almelo

 

De studio bevind zich in het gebouw achter het woonhuis